| EuSiCuMine a întrebat:

am si eu o problema cu picioarele. Acum 2 serii ma durea cel drept de nu puteam sa dorm iar afara ploua(poate de la vreme) aseara cel stang desi a fost foarte frumos afara si aum in momentul asta cel drept iar afara e frumos deci nu e de la vreme. Ce poate fi? Nu mai pot, ma doare tare sadFunda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Daca ai senzatia aia de nervi in picioare de-ti vine sa le bati,e din cauza ba ca ai mers pe jos mult timp si sunt obosite,ba din lipsa de miscare.
incearca sa faci niste gimnastica,mers pe bicicleta, jogging etc si la sfarsit, stai cca 10 minute in pat cu picioarele in sus,sprijinite de ceva.
daca durerea persista, ia un calciu cu magneziu, sau du-te la doctor.

| candora a răspuns:

Daca afara ploua cel drept putea sa te doara din cauza reumatismului, dar nu cred ca poat efi de la o asa virsta. Totul se intimpla din cauza oboselii. Dupa ce faci miscrare, culcate pe spate si ridica picioarele pe un suport asa cap la 70 grade. Dupa 15-20 minute vei simti o amorteala, da-le jos si ai sa vezi ca sunt relaxate.
Asta simteam eu cind ma ocupam cu sportul si crede-ma ca in 5 ani de atletica am avut multe probleme cu picioarele. Poti sa le pui si gheata, stimuleaza intens circulatia singelui, astfel oboseala va aparea mai rarwinking

| CorontzGurGurul a răspuns:

Sal, incearca o compresa rece, sa nu fie inflamatie musculara. Daca durerea persista si nu crezi ca e de la muschi sau tendoane, du-te la medic. Nu incerca sa-l masezi, sa nu fie vreun cheag de sange, ca-ti risti viata. Sper ca nu te-am speriat. Toti ne ferim de doctor si nu e de la vreme.

| buzoianul a răspuns:

Te-o fi prins curentul. Incearca sa stai in apa calda in cada mai mult timp iar apoi unge-te cu diclofenac gel. In cazul in care persista, mergi la medic. Funda? big grin

| Valerica_5832 a răspuns:

Am si eu niste sugestii dar pot fi greshite... cel mai bine ar fi sa mergi la doctor... insanatoshire grabnica :*