| iulia_3850 a întrebat:

am si eu o problema cu sotul meu, a jucat fotbal acum doi ani si a cazut in fund, de atunci a ramas cu o durere intepatoare in soldul stang mai exact unde se unesc oasele care se extinde prin picior in partea din spate, am fost la medic si i-au facut o radiografie si i-au spus ca nu are nimic mai exact ca poate fi o fisura mica care se vindeca in timp, dar au treut doi ani si nu s-a intamplat nimic. Durerea devine mai puternica cand face efort. Va rog sa imi raspunde-ti daca cunoasteti un caz asemanator si ce as putea face.Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar trebui sa mergi la toti medicii buni pe care îi cunosti si sa studiezi în carti speciale însanatosire grabnica

| animagus a răspuns:

Poate sa fie de fapt o problema la coloana? RMN-ul este mult mai exact decat radiografia.