| lethall a întrebat:

Buna am si eu o problema cu varicele am doar 17 ani si am descoperit varicele pe la 15 ani. Aceasta boala la mine e ereditara de la mama ce ar trebui sa fac sa o tratez fara sa le operez de la varsta asta finca totodata sun si sportiv si nu as vrea sa renunt? Astept raspunsul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| drk a răspuns:

Poti sa le amani stand in fiecare seara (sau cand ai tu timp liber, la un film, pe net etc), cu picioarele mai sus decat restul corpului (ori cu 2 perne sub, sau cu picioarele sprijinte in unghi de cel putin 45 grade fata de corp). Asa favorizezi intoarcerere sangelui din varice in circulatie.

| Kytty_1187 a răspuns:

Varicele pot aparea si daca te ingrasi, sau slabesti brusc happy Nu cunosc mai multe detalii, asa ca nu pot sa iti dau mai multe informatii.Pot doar sa-ti spun ca de la scaderea brusca in greutate, mi-au aparut si mie ...sunt foarte inestetice.Pentru mai multe detalii si MAI SIGURE, consulta un medic happy