S-ar putea sa aiba legatura cu menstruatia daca ai. Daca nu, chiar nu stiu ce ai.Ar fi mai bine sa rabzi si sa astepti pana se intoarce doctorul de familie sau sa te duci la alt doctor ca nu cred ca un alt doctor nu te va ajuta. Sfatul unui medi e cel mai bun in situatia aceasta.SIi sa NU CUMVA SA iei activia sau alte iaurturi pentru transzit intestinal pentru ca am aflat de la medicul meu de la tv si dintr-o revista ca distrug flora intestinala! Asa ca eu iti urez sa te faci bine cat mai repede.
Eu cred ca e ceva la ficat...nu te speria, deoarece ficatul se umfla si doare. poate fi de la ceva prajeli sau ceva mai grav.dar cred ca e de la ficat ca ficatul e deasupra stomacului
Ai menstruatie? daca nu poate este din aceasta cauza adica simptomele pe care le-ai prezentat se cam asociaza cu asa ceva insa nu e obligatoriu din aceasta cauza
Ai menstruatie? daca nu poate din aceasta cauza adica simptomele pe care le-ai prezentat se asociaza cu acest fenomen insa nu este obligatoriu din aceasta cauza
dobrin1019 întreabă: