| Gabrielle11 a întrebat:

am si eu o problema.
De 2-3 saptamani sunt umflata in burta de la buric in joss e umflatt si nu inteleg de ce. cu ceva timp in urma am avut o infectie urinara nu am fost sa-mi fac analizele de 1 saptamana iau antibiotic, si uneorii ma inteapaa in partea umflata a burti, stie cinevaa cauza? va rog raspunsurii sinceree!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| awspam a răspuns:

E complicat ce spui si nu se intelege nimic, du-te la medicul de familie, ca iti spune el ce ai de facut

| MateescuParker a răspuns (pentru awspam):

Corect! Exact cum a spus si Wsp_Adi_1987 cel mai bine du-te la un medic de familie sau la spital, dar nu mai du-te ca nu este bine sa stai asa!

| awspam a răspuns (pentru MateescuParker):

La spital se merge cu trimitere de la medicul de familie

| MateescuParker a răspuns:

Buna, cel mai bun raspuns este sa te duci la medic, crede-ma cu asa ceva nu este de jucat, du-te la medic nu sta asa! Noi totii de pe TPU nu suntem doctori sa stim ce ai, deci cel mai bine du-te la un control, nu mai bine. Sa te faci bine, pa happy