| vyvy20062 a întrebat:

Buna am si eu o problema:de 3 saptamani nu mi-a venit menstruatia.mentionez ca am facut 2 teste care au iesit negative. apoi am fost la dr cam la 10 zile de cand mi-a intarziat si ma consultat, mi-a facut si o ecografie si nimic... mi-a spus ca nu sunt insarcinata. Apoi am ajuns iar la un dr in medicina interna pe motiv ca ma doare stomacul.in fine ma consultat mi-a dat dicarbocalm si nospa.am vb mai multe cu dansul printre care si ca nu mi-a venit... dansul mi-a zis ca mi-ar recomanda sa mai fac un consult ginecologic si o ecografie. dar eu nu mai pot astepta...am stari de voma dimineata, ma simt obosita in permanenta, sanii un pic sunt mariti. voi ce parere aveti? sunt insarcinata sau nu? sa mai fac un test de sarcina pana saptamana viitoare? bineinteles ca o sa ma duc si saptamana viitoare la dr ginecolog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La 10 zile de intarziere e devreme pentru a depista sarcina prin ecograf sau consult gineologic. Dar ginecologul nu ti-a spus sa revii la control daca tot nu-ti vine menstruatia?
Sfatul meu este sa faci un test de sarcina, preferabil din urina de dimineata. La 3 saptamani de intarziere, rezultatul e sigur concludent. Apoi, du-te la alt ginecolog, indiferent de rezultatul testului. Ai semne de sarcina, dar ele pot fi cauzate si de altceva.

| lora_9285 a răspuns:

Pt a fi sigura de existenta unei sarcini, du-te la un centru medical si cere analiza de prezenta a hormonului HCG.

| DeeaPustoaica a răspuns:

Mai fa un test si du-te de urgenta la doctor! Daca chiar iti zice ca nu esti insarcinata, du-te la alt doctor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar strica sa mai faci un test de sarcina. Dupa simptome esti insarcinata! Mie dupa un RMN doctorul nu mi-a vazut 2 hernii de disc, am fost in germania cu CD-ul si mi le-au vazut acolo, deci nu ma mir ca unii medici nu vad o sarcina pana la 4 luni.hee hee