Fa o frectie din cap pana in picioare cu spirt medicinal. Imbraca-te gros si baga-te sub plapuma.
Bea si apa/ceai.
Dupa ce transpiri schimba hainele cu unele uscate.
Pune in picioare soseste udate cu otet alimentar.
Otetul scade imediat temperatura.
Este ciudat ca nu ti-a scazut febra dupa ce ai luat antibiotic, asta isnemanand ca antibioticul luat nu este cel care iti trebuie pentru infectia din gat.
Ai facut un exudat faringian sa se vada ce tulpina de infectie ai in gat? Fiindca de aceea depidne tratamentul cu antibiotic, sa sa te vindeci.
Pentru febra recomand Nurofen sau Brufen. Paracetamolul e slab. La mine de exemplu nu are nici un efect.
Temperatura crescuta nu presupune ceva rau neaparat, e unul din mecanismele de aparare ale organismului de a lupta contra infectiei. Atat cat nu depaseste 39/40 e oky, in rest hidratare cum a mentionat cineva,, ceaiuri, supe etc plus fructe in special cele bogate in vit C, potasiu. Termina cursul de antibiotice daca e prescris de medic, daca nu te simti oky dupa 2-3 zile te duci din nou la medic pentru consultatie si in prealabil pentru recoltare de exudat.
Antibiotic pentru ce? Ti s-a recomandat de catre medic? Antibioticele sunt pentru BACTERII, daca ai virus iti fac doar rau, omorandu-ti flora intestinala si scazandu-ti imunitatea exact cand ai mai mare nevoie de ea.
Febra mai mult de 3 zile si ceri sfaturi pe net? Medic!
Bravo! Ai mare dreptate dar romanul este obisnuit sa se "trateze" dupa ureche. Asta n-ai sa le-o scoti din cap secole de aici inainte.
Am fost la medic și a spus sa urmez cu amoxacilina. Am pus aceasta întrebare din curiozitate, știu și eu că trebuie să merg la medic, dar crede-mă că în perioadă asta nimeni nu se uită la tine dacă ești răcit...
Pune oțet cu putina apa pe o pereche de șosete și bagale în picioare și cât mai mica temperatura in casa și nu te învăli stai cat mai dezbracat. ia o amoxicilina la 8 ore si paracetamol de 1 gram la 6 ore.si daca nu trece temperatura.ia paracetamol la 4 ore și după aia schimbi iei ibrofen 4 ore
LarisaChe07 întreabă: