| deyya16 a întrebat:

Buna,am si eu o problema de cateva luni.La jumatatea lunii ianuarie au inceput sa imi iasa niste bubite pe maini, nu am dat importanta iar dupa aproximativ 2 sapt am fost plina de ele pe maini,burta si pe picioare.Am fost la dermatolog mi-au dat un unguent si niste pastile aerius si mai ceva ce incepea cu x...(spunandu-mi-se ca mi-au iesit de la sucuri si alimente conservate etc).eu nu prea consum suc, i-am sp femeii ca lucrez in mediu toxic dar a spus ca nu de la asta.la lucru mi-am facut si analizele si sunt ok, atata urina cat si sangele.acum iarasi sunt plina de bubite si nu stiu de la ce imi tot ies...precizez ca nu ma mananca si nu ma ustura deloc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa te revada medicul dermatolog la care ai fost; precizeaza-i ca nu te mananca.
http://www.i-medic.ro/simptome/eruptii-cutanate

| Lynna a răspuns:

Buna. Du-te din nou la dermatolog. Unei cunostinte i s-a intamplat asa ceva si i s-a spus ca era de la apa.