| ionutzz2456765 a întrebat:

am si eu o problema. de cateva zile am obst dand cu mana prin cap ca am o "denivelare" pe cefa si nu stiu ce se intampla e grav raspuns urgent plzz dau funda multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Daca nu e vorba de denivelarea osoasa normala pe care o avem toti la ceafa, probabil ca sunt niste ganglioni mariti de volum.

| Empathizer a răspuns:

E rezultatul unei inflamatii sau infectii de vecinatate, care se poate sa fi trecut neobservata. Nu strica sa mergi la medic pentru cateva analize uzuale.

| ionutzz2456765 explică (pentru Empathizer):

Mi-am facut analizele in august tote analizele psoibile

| Empathizer a răspuns (pentru ionutzz2456765):

A trecut ceva timp de atunci, si au aparut denivelarile astea. Daca nu trec in 6 pana la 8 saptamani sau daca apar si alte simptome oricand intre timp, e cazul sa faci din nou analize.

| JustLikeMe a răspuns:

Pai daca nu te doare nu-ti fa griji, n-ai nimic. Asa are toata lumea, doar ca nu se vede de par. big grin

| Tzutzy09 a răspuns:

Eu cred ca este cucui, aud-ti aminte daca te-ai lovithappy.Nu-ti face griji trece