anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema.
De cateva zile (cam 3-4) sunt constipata. Nu am dureri de burta, dar sunt putin balonata. Am luat de doua zile miere si ulei de masline, iar aseara am facut "treaba mare" foarte, foarte putin, in schimb am gaze.
Mie imi e frica sa nu am altceva, dar neavand nici un simptom, sunt cam confuza.
As vrea sa imi recomandati si mie niste remedii ( pe care le-ati folosit), inafara de laxative si supozitoare, pentru ca am mai citit si eu pe net si nu prea am avut rezultate.
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri! Multa sanatate si sarbatori fericite!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hidratează-te mai bine, consumă mai multe fructe și legume proaspete, semințe de in dimineța pe stomacul gol câte o lingurință, mișcare fizică în fiecare zi.
Dacă vor fi probleme în continuare, mergi la medicul de familie pentru trimitere la gastroenetrologie.
Sănătate.
Pa, pa.

| Empathizer a răspuns:

Ia un carbune medicinal (Finocarbo, de exemplu), ca sa mai scapi de gaze. Bea multe lichide (3 - 3, 5 litri pe zi) si mananca prune uscate (gasesti in magazine prune deshidratate natural). Uleiul de masline ia-l dimineata, pe stomacul gol (o lingura de ulei, amestecata cu o lingurita de zeama de lamaie). Seara bea un ceai indulcit cu miere. Ai grija ca mierea nu trebuie fiarta, se pune in ceai dupa ce l-ai adus la o temperatura buna de baut.

| bogdi504 a răspuns:

Mergi maine la colindat mananca covrigii si scapi de cufureala laughing... funda?

| Eolande a răspuns:

Ceaiul de sunatoare sau de crusin, bei cate o cana de ceai caldut inainte de fiecare masa.Alte alimente care ajuta digestia ar mai fi supa de varza sau prunele uscate si cat mai multa apa.

| pmaryap a răspuns:

Deci poti fi constipata din mai multe motive. incearca o clisma cu apa calda