Îmi poți da daca te rog câteva informații despre asta? Cum se tratează, cât durează, trece de la sine? Voi face și un consult in viitorul apropiat dar totuși am frica aia și să știi la ce sa mă aștept, te rog foarte frumos
Mergi la medic. Intre timp ia analgezice pentru dureri, și poți încerca și chestiile de la farmacie gen creme de întinderi etc, nu vor face miracole dar macar vei suporta mai putina durere. Medicul teoretic o să-ți dea și exercitii de fizio. Chiar am auzit că multi au probleme cu piciorul stâng din cauza ambreiajului. Mult spor
Okay, mulțumesc foarte frumos
Te-a luat dintr-o data, fara nici o explicatie? Ai facut sport, te-ai fortat cu ceva, ai stat in pozitii ciudate?
Nu,efectiv a început că pe după masă să înceapa sa mă doară dar nu am băgat de seamă,am zis că îmi va trece daca mă odihnesc
Însă nu prea a fost așa, am observat că începe să mă doară destul de tare spatele și dacă stau mult pe scaun îmi amorțește piciorul stâng și simt că și o senzație de arsură, până la degetul de la picior
Țin să menționez că toată vara am condus și fiind călduri, stăteam cu AC-ul destul de tare, e posibil sa fie din cauza asta?