| Gabitzu246 a întrebat:

Buna!
Am si eu o problema... de ieri ma dor tamplele, capul... pana sub mandibula se intinde durerea, inclusiv ochii ma dor, mai mult cel stang, o criza de durere tine cam o ora aproape. Mentionez ca am probleme cu ochii de mic si anume astigmatism miopic simplu cu dioptrii mici 0.50, 0-.75 si nu am purtat ochelari ca nu ma deranjeaza, de la asta sa fie problema? mie sa nu mi se sparga vreo vena in cap si sa nu stiu de ce am murit laughing macar sa stiu. mersi anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

E posibil sa fie vorba de vreo nevralgie. Mergi la medic, dar pana atunci, incearcas a iei Solpadeine comprimate efervescente.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Mergi la medic.

| GabrielPaladin a răspuns:

Salut, daca nu ai stat in curent sa ai o nevralgie, mergi la doctorul de familie.
Sfatul meu este sa mergi la medic! Nu tratati cu superficialitate problemele medicale pot avea urmari.
Nu va tratati singuri pe internet!