| Rose25 a întrebat:

Buna! Am și eu o problema gravă din punctul meu de vedere. Sforăi când dorm și deranjez pe cei din imediata învecinare.Ce as putea sa fac sau sa cumpăr vreun aparat care sa fie și eficient. Dacă cineva se confrunta cu aceeași problema cum o gestionează? Doresc răspuns urgent.Dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RxTx a răspuns:

Se face operatie
In 5 minute esri ok
Se îngheață acolo pielea aia care flutura in fundul gatului

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la un medic pneumolog i ti va da un sprai care sa atenueze aceste simptome, poate ai astm sau reflux gastroesofagian, numai un medic te poate diagnostica corect.

| Violleta2022 a răspuns:

Esti cumva supra-ponderala (grasa)?
Fiindca sforatitul poate fii generat de tesutul adipos (grasimea) care acoperita anumite zone din gat si nas, producand sforaitul.
Rezolvarea in cazul in care esti supraponderala - este sa slabesti foarte mult, rezultatul fiind ca nu mai sforai deloc.

O alta cauza poate fii un nas stramb, care are deviatie de sept nazal... caz care se rezolva prin operatie cirurgicala de corectare a septului nazal.

| Rose25 explică (pentru Violleta2022):

Am 66 kg și 1, 61 înălțime. Am deviație de sept dar nu m-a deranjat niciodată. Menționez ca am amigdalele scoase.Sa fie și asta o cauza?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Rose25):

Nu au nici o treaba amigdalele cu sforaitul, dar deviatia de sept nazal poate provoca sforait.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medicul de familie e posibil sa suferi de apnee

| Rose25 explică (pentru anonim_4396):

Asta presupun și eu dar ce este de făcut?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rose25):

Sa mergi la medicul de familie ca sa nu platesti consultatiile pe la doctori