| d3javw a întrebat:

Buna,am si eu o problema ieri mi-a crescut deasupra urechii o bucatica de carne, chiar intre cap si exteriorul urechii, este ca o bila moale.ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| cockye a răspuns:

Nu cred ca e de bine vorbeste cu parintii si du-te la doctor e cel mai binewinking
Bafta happy

| JohnSimon1983 a răspuns:

Salut.

Ce ti-a crescut e un semn. Asa am patit si eu. Mi-a crescut o bucatica de carne de 2-3 milimetrii pe sold. Mi-e care pana acum nu m-am asteptat sa-mi creasca la 30 de ani asa ceva. happy Dar e normal. Doar in momentul in care se face mai mare de la un an la altul atunci e un pic de problema. Daca vei observa asa ceva, sa mergi urgent la un medic dermatolog si o sa-ti spuna el care e problema. In rest, daca nu o sa observi modificari, atunci e un simplu semn de mama sau tata cum se mai spune popular. Normal, toate semnele de mama sau tata pe care le avem, sunt de fapt cancer de piele stopat. Totusi consulta un dermatolog cat mai devreme. Sti cum e, paza buna trece primejdia. Sper sa te ajute acest raspuns.