| NigHHt a întrebat:

Buna. Am si eu o problema la cotul stang si as vrea sa vad ce am si cum as putea sa tratez durerea si daca se poate eliminarea cauzei. O scurta istorie de cand a aparut de cativa ani nu stiu cauza exacta dar nu este o durere insuportabila ci una suportabila dar imi ofera o stare urata neavand chef sa fac nimic. Pot apasa cu mana dreapta in toate punctele si nu ma doare dar daca apas unde este acea incheietura de unde bratul cu antebratul se unesc acolo simt un tendon si acel tendon doare. Mana daca strang ceva sa zicem un minut imi amorteste nu mai am nici un pic de forta. As vrea daca cineva stie ce medic sa urmez pentru depistarea lor deoarece daca merg la medicul de familie imi spune sa iau algocalmin fara sa verifice nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Cu alte cuvinte te doare în cot.
La medic cu tine.

| Darius50boss a răspuns:

Mergi la medic că poate ai un tendon rupt

| Darius50boss a răspuns:

Sau inflamat