| Maria334 a întrebat:

Buna am si eu o problema. La inceput scaunul meu era moale dar acum nu mai este si de fiecare data cand fac treaba mare si ma sterg vad putin sange pe hartie. Acum recent ma ia cu ameteli si ma doare burta. Oare ce am? Ma puteti ajuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alii98 a răspuns:

Mars la doctor
scuze de limbaj, da daca ai sange deja e grav, du-te la doctor cat mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta nu este nici ceva chiar atat de alarmant incat sa te panichezi, dar nici sa lasi totul asa, crezand ca va trece de la sine. Mergi la un medic cat mai curand posibil in loc sa cauti solutii aici, nu le vei gasi! happy

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil ai constipatie de la scaunele tare si dur care te raneste cand iesi afara.
Durerea de burta este tot de la neiesit afara cand trebuie si neeliminat intestinul gros.
Daca manci zilnic fructe cu coaja, supe, ciorbe si mancaruri gatite si bei 1-1. 5litri de apa pe zie, scaunul se regleaza si nu mai este atat de tare, ca atare nu mai ai dureri si nici sangerari la defecatie.

| Victoria18 a răspuns:

Din cauza scaunelor tari ai facut fisura anala sau hemoroizi interni. Tot din cauza asta te doare si burta si te ia cu ameteli, din cauza scaunelor tari pentru ca inseamna ca esti constipata.