Stii, de multe ori intarzie sau vine mai devreme si datorita stresului zilnic pe care il amplifici gandindu-te de ce nu vine si stresandu-te in plus.Am ceva experienta de viata si stiu ce spun.Linisteste-te, daca esti virgina, nu te mai gandi si nu-ti mai face probleme. Du-te mai intai la un control, la spitalul universitar controalele ginecologice pentru eleve sunt gratuite si este si f curatel pe acolo
Aasa am patsit si eu. Tot din august si mi. a venit azi.
Deci. Nu e grav. asteapta.
Mama zicea ieri seara ca daca intr. o saptamana nu. mi vine mergem la doctor. Da mi. a venit.
APP unei coeleg nu i. a mai venit de 6 luni. apoi i. a venit brusc.
Deci nu te ingrijora :*
Ai doar rabdare!
Si eu am aceeasi problema, dar a vorbit o prietena de-a mea cu medic ( si ea are aceeasi problema) si el i-a spus ca este normal. Si ca daca nu ii vine pana la 16 ani atunci sa mearga sa mai vada.
Dar la tine cred ca este o problema deoarece tu esti de 16 ani.
Spune-i mamei tale sa te duca la un medic sau poate stie ea ce sa faca!
Pai eu sunt genu care atunci cand ii vine menstruatia...are dureri ingrozitoare. la un moment dat am lesinand de dureri.si eu am 17 ani si tot virgina... iar intarzierile sunt frecvente chiar dca au durata destul de indelungata. totusi ar trebui sa vorbesti cu un ginecolog el iti va raspunde la toate nelamurile pe care le ai. daca iti e frica de un consult.fiindca e stanjenitor. oricum am fost si eu la ginecolog. tot asa am vbit si mi-a dat niste anticonceptionale pentru reglare.si intr-adevar s-a reglat. dar trebuie sa mergi tu personal.