| Georgiana_Cristina_1997 a întrebat:

am si eu o problema legata de transpiratie am 15 ani si transpir foarte mult si miroase foarte urat am folosit transpiblok,bicarbonat dar degeaba, ce sa fac? Transpiblok nu si-a facut efectul pentru ca scria pe el ca e pentru piele sensibila?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| malvinacroft a răspuns:

Mananca foarte putina carne (o data pe saptamana sau chiar deloc, daca poti), nu bea cafea, cola, incearca sa folosesti cat mai putin zahar in general, si singurul deodorant care functioneaza in cazul tau este cel cu piatra de alaun. Nu este scump in jur de 20 de lei si te tine un an de zile poate. Trebuie sa tii minte cum sa il folosesti: il umezesti cu apa (este practic un fel de piatra transparenta care se dizolva) si te dai la subrat pana cand nu mai aluneca. Adica te dai bine de tot si acoperi toata pielea de la subrat.

| Georgiana_Cristina_1997 explică (pentru malvinacroft):

Si de unde o pot cumpara?

| malvinacroft a răspuns:

De la orice plafar.

| AlexRv a răspuns:

Bună Georgiana_Cristina_1997!

Transpirația este un lucru pe care toți oamenii o au. Faptul că transpiri mai mult sau mai putin depinde de cantitatea glandelor sudoripare.

Pentru a știi dacă cantitatea transpirații tale este patologică, trebuie sa mergi la Dermatolog unde îți va face un test simplu pentru a măsura aceasta transpirație.

In caz de patologie, una din singurele soluții este injecția cu botox în zona corespunzătoare.

Pe de altă parte, mirosul îl poți combate cu un bun deodorant, cum ar fi NIVEA. Trebuie neapărat sa îl aplici la câteva ore și să faci multe dușuri.

O zi faină!

| Georgiana_Cristina_1997 explică (pentru AlexRv):

Buna,deodorantul Nivea nu m a ajutat deloc. Dusuri fac dar degeaba.Un deodorant special nu stii? care ma poate ajuta?

| Georgiana_Cristina_1997 explică (pentru AlexRv):

Inafara de medic? sunt disperata!