anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema: m-a durut burta in stanga si in mijloc, jos, dar nu in dreapta, cam timp de 30 min. apoi mi-a trecut, mi s-a mai intamplat asa ceva...de ce? eu am 11 ani si nu mi-a venit menstruatia, insa am o pata galbena pe chiloti si am auzit de infectie... ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cand ti s-a mai intamplat asta, acum cat timp? Sunt destule fete la care le-a venit prima data menstruatia la varsta ta. Eu as zice sa urmezi un tratament de 1 luna cu ceai de coada soricelului - 1 cana in fiecare dimineata, inainte de masa, si sa urmaresti evolutia ta. De asemenea ar fi recomandabil sa vorbesti cu mama ta si cu medicul de familie. Daca iti recomanda insa un tratament hormonal, eu zic sa o ti tot cu plantele, am citit de destule cazuri in care medicamentele astea au facut mai mult rau decat bine, dar inca nu am auzit de efecte secundare ale "abuzului" de coada soricelului.
Domnul fie cu tine.

| Psihologul a răspuns:

Pata aceea galbena probabil este datorita faptului ca te maturizezi.
Sfatul meu este sa te duci la mama ta, si sa mergeti la un doctor.
Degeaba ne ceri ajutorul, nu putem sa te vindecam, decat sa ne dam cu parerea. Mai bine te duci la un medic! Fara frica! CURAJ!

| PaTTy_3342 a răspuns:

,, pata" e normala tongue poate iti vine in curand. Be ready!

| TeenageGirl a răspuns:

Nu nu e infectie asa se intampla:-) stai calma asta se intampla inaintede venirea menstruatiei si ai timp pana la mesntruatie
la unele fete le vin chiar si la 17 ani serioswinking

| yumeee a răspuns:

Bună!
Şi eu am avut ceva de genu' când eram mică, cu câteva luni înainte de prima menstruaţie. Eram la ţară şi m-a luat o durere ffff atroce, am ajuns la spital, credeam că e apendicită. De fapt durerea era pentru că urma să-mi vină prima menstruaţie. happy Poţi lua un ibuprofen dacă durerea e rea. Mergi la doctor dacă te sperie, să nu fie ceva grav, e mai sigur aşa.
Burta nu te doare de la infecţie, dacă ai infecţie ai o secreţie urât mirositoare, mâncărimi, disconfort. Nu dureri de burtă.
O zi faină!