| Nicol1D a întrebat:

Am si eu o problema..mai delicata.Imi ies pe labiile mari niste umflaturi.Cateodata sunt dureroase, alteori nu.Sunt de culoare rosie si imi ies in zonele cu par.Am fost la medicul ginecolog.Nu am Chisturi sau alte lucruri.Ar trebui sa ma ingrijorez? Sa ma mai duc din nou la ginecolog? Precizez ca sunt de diferite marimi umflaturile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Nu ai mentionat daca ti ai inceput viata sexuală, trebuie sa mergi sa ti faci analize, cel mai bine mergi la medicul de familie si vorbeste cu el, sau cu ea daca este doctoriță, de cît timp î ti ies aceste bube? Te si mănîncă? Ce varsta ai? Spala te cu ceai, numai da cu gel de duș sau sapun, nici macar cu gel intim, deoarece ai facut o iritatie de toata frumusețea.

| GabrielGL a răspuns:

Du-te din nou si repede si explica-i fara prea multa jena...

| lookingatme a răspuns:

Pare a fi foliculita. Mergi la un medic dermatolog!