anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUna,am si eu o problema, mi-a iesit pe sinii niste vinisoare, care sa vad destul de bine. ce pot sa fac sa dispara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| rousz a răspuns:

Buna! da din cauza ca t-i s-au dezvoltat brusc, nu vor disparea ci se vor albii si nu vor mai iesi asa rau in evidentawinking crede-ma ca multe au aceasta problema, exista multe creme si chestii care'' cica sunt foarte bune'' dar de unde, cat mai multa reclama... nu cred ca pot disparea. ai grija de tine

| MauiStatue a răspuns:

Nu ai ce face, pielea sanilor e mai subtire si vinisoarele se vad datorita fluxului sanguin. Cred ca o sa dispara cu timpul.

| Kristelle a răspuns:

Este vorba de vergeturi.Sunt foarte greu de eliminat...Nicio crema, si niciun tratament nu te va scapa de ele.Pentru a regenera tesuturile, ai nevoie de foarte multa apa. Trebuie sa te hidratezi, pentru a scapa de ele. Eu asa am procedat, insa nu le-am eliminat in totalitate.este foarte greu sa scapi de ele.

| Roxaniciu a răspuns:

Eu stiu ca aceste "vinisoare" apar atunci cand te ingrasi intr-un timp foarte scurt.

| ramonaaRamo a răspuns:

Pai e normal. Ce e de facut mai nimic. Corpul tau se schimba singur. funda?