| byanca80 a întrebat:

Buna am si eu o problema mi-a venit ciclu pe 18 noiembrie si m-a tinut doar 2 zile iar dupa 2 zile mi-a venit din nou mentionez ca nu am mai facut nimic de 5 luni.Va rog ajutati-ma cu un sfat ce se intampla cu mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

În iulie ai avut o situaţie asemănătoare, ţi-am răspuns şi atunci...

E posibil să fie vorba de o "problemă" medicală şi spuneam să MERGI la un GINECOLOG!

Ai fost ( în această perioadă : iulie-noiembrie ) la un control ginecologic?

Dacă NU, atunci când se termină menstruaţia şi vezi că nu mai curge nimic timp de 4-5 zile să te duci la GINECOLOG.

O să-ţi facă o ecografie vaginală şi/sau una vaginală pentru a "verifica" starea ovarelor/uterului şi trompelor uterine şi un control.

În principiu, menstra a "revenit" după 2 zile deoarece a ţinut prea puţin prima dată.

Apoi întreruperea se poate datora unei răceli, sau ai stat în frig ( ori desculţă pe gresie, etc. ), sau te-ai spălat cu apă rece.
Altfel, poate avea cauze "medicale"...