| valentinna17 a întrebat:

Am si eu o problema, mi-a venit menstruatia pe 22 septembrie, apoi pe 8 octombrie si acum din nou pe 17. Ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iunona a răspuns:

Ce varsta ai? De cand ai menstruatie? Daca esti la inceputul ei (primi 2-3 ani) nu trebuie sa te ingrijorezi, menstruatia este neregulata si iti poate veni de 2 ori in aceeasi luna sau o data la doua luni pana se regleaza. Daca ai mai mult de 3 ani de la venirea menstruatiei du-te la medic sa nu ai chisturi sau in urma unor raceli repetate sa nu ai vreo infectie sau altceva.

| valentinna17 explică (pentru Iunona):

Am 17 ani si 8 luni. am menstruatia de 1 an si ceva.

| Iunona a răspuns (pentru valentinna17):

Nu te ingrijora. Mai dureaza pana se obisnuieste organismul cu schimbarea. Doar devii femeie.winking

3 răspunsuri:
| Filozof a răspuns:

Spun, ca sa intelegi si tu :O fata sau o femeie prin aceasta procedura numita menstruatie, isi curata corpul. O femeie are abilitatea de a produce sange mult mai mult si mai curat decat barbatii.Menstruatia nu va veni nici odata la o data exacta. Daca s-ar intampla insa sa mai ai o menstruatii ai fii nevoita sa apelezi la medic!