| Cristina_2666 a întrebat:

Buna am si eu o problema.Mi-a venit menstruatia pe 8(joi) si mi s-a terminat pe 15(joi) vineri a fost ok adica secretiile erau normale transparente, iar de sambata a inceput sa imi curga din nou dar maroniu si nu foarte mult dar vin asa "valuri" ca si cum ar fi menstuatie.De la ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

În primul rând, n-ai precizat ce vârstă ai ( în mod sigur NU ai 20 de ani cum reiese de pe profilul tău )...

Apoi, acele secreţii maronii pot fi din cauză că vaginul se curăţă de surplusul de sânge menstrual rămas pe peretele vaginal.

Totuşi, dacă aceste secreţii maronii ţin mai mult de 5 zile TREBUIE să mergi la un control ginecologic.

| mona a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ceri parerea unui ginecolog pentru ca nu-i de glumit

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este o dereglare hormonala. Este cazul sa discuti cu un medic, mai ales daca ai peste 15 ani

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O disfuncție hormonală sau o răceală.
Bea ceai de crețișoară, reglează menstra în mod natural.
Dacă nu apar ameliorări, mergi cel puțin până la medicul de familie.
Sănătate!
Pa, pa.