| Oana_9831 a întrebat:

am si eu o problema. mi-am facut un masaj anticelulitic mai dur, si mi-au aparut niste punctulete rosii de sange sub piele.stiti cumva ce sunt, si cum pot sa scap de ele pentru ca sunt foarte inestetice? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| s4a a răspuns:

Buna Oana. Acele punctulete se numesc petesii, mici hemoragii cauzate de capilare sparte. Trebuie sa astepti sa se vindece. Un supliment de vitamina C poate ajuta la o regenerare mai rapida si intarirea capilarelor.

2 răspunsuri:
| Oana_9831 explică:

Buna fetele:* multumesc pentru raspuns:* am aflat in cele din urma ca se numesc petesii, si trec mai repede cu gheata:*Deja au inceput sa se vindece.multumesc

| denisa_4503 a răspuns:

Nu pot sa iti dau un raspuns sigur dar depinde cand ti-ai facut masajul, poate stii ca si dupa ce te epilezi cu epilator cu partea care smulge sau cu ceara, cum se smulge firul se inroseste pielea si parca ai avea bubite cu sange defapte este doar o iritatie un efect advers a peli parerea mea e sa mai astepti 2/3 zile si daca in continuare le vei avea consulta un medic.