anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!

Am si eu o problema: ni s-a facut o invitatie in Euforie Nord timp de 5 zile (de luni pana vineri), iar mamei nu i-a venit ciclul luna aceasta... ea crede ca-i va veni chiar atunci. Ce credeti ca ar trebui sa faca? Exista ceva care sa-i opreasca menstruatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mary96 a răspuns:

Ciclul nu poate fii oprit...nu stiu de unde au auzit alti utilizatori de medicamente care opresc menstruatia,am cautat si eu dar nu exista asa ceva, deci puteti sa plecati linistite in vacanta,doar ca mama ta ar trebui sa-si ia la ea niste tampoane, iar daca acuza dureri de burta sa nu intre in apa. Crede-ma, asa e cel mai bine!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nimic care sa-i opreasca menstruatia in timp atat de scurt fara sa-i puna viata in pericol. Sa foloseasca OB-uri.

| mona a răspuns:

Te poti distra si daca esti pe ciclu

| MasterOfDisaster a răspuns:

Da,sunt ceva medicamente la farmacie care intarzaie menstruatia o luna, da nu am avut niciodata nevoie de ele, asa ca nu stiu exact cum se numesc...happy

| XK a răspuns:

Vitamina Kwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mamei tale sau tie? Intreb asta deoarece la varsta ei ar fi trebuit sa aiba experienta asta. Pai simplu, foloseste un o.b. nefiind virgina nu ar trebui sa aiba nicio problema.

Nu stii cum sa minti. Am auzit ca vitamina K poate stopa menstruatia, dar daca o ai regulata te sfatuiesc sa nu risti. Sau daca ai peste 17 ani, la prescrierea ginecologului dupa un consult iei anticonceptionale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mint... Nu sunt genul asta. Nu mi-ar fi rusine sa spun ceea ce am scris in intrebare despre mine. Da, se poate distra, dar nu la fel de bine. Multumesc pentru ajutor tuturor! big grin(chiar daca unii au glumit)

| RaMoNa_3228 a răspuns:

Scumpa mea menstruatia nu poate fii oprita ar putea pur si siplu sa stea acasa sau sa mearga asa pana la urma nu e o rusine asa ceva e normal

| geany550 a răspuns:

Baga un ob cat o banana in vagin.Why notworried