Întrebare recomandată | laura5555 a întrebat:

Am si eu o problema nu am mai facut sex de 5 luni si acum am niste sangerari usoare e posibil sa fie din cauza lipsei de sex?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Lipsa de sex nu provoaca nimic rau corpului!
Deci nu!

| Oana92 a răspuns:

In niciun caz! Mergi la medic! Sanatate!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca nu, lipsa sexului nu are efecte negative asupra corpului

| Suiram06 a răspuns:

Să fii oare la menstruaţie?happy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Acele sângerări NU sunt din cauza lipsei activităţii sexuale!

N-ai dat nici un alt detaliu...
Fără detalii, NU am de unde să ştiu ce problemă ai!

Sângerări uşoare se pot produce în perioada ovulaţiei sau înainte de a veni menstruaţia ( simptome premenstruale ).
Acestea sunt sângerări "normale".

Dacă tu nu te afli în una din aceste "perioade", atunci să mergi URGENT la un control ginecologic!

La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).

Toate cele bune.

| tofanlucian12 a răspuns:

Nu e asa ceva. lipsa de sex. poate altceva. consulta un doctor!

| marcous a răspuns:

Nu

| Ionascu_Valeria_1962 a răspuns:

Posibil sa ai alte probleme, dar de la lipsa de sex... nu prea. e imposibil.Incearca sa te duci la medic. Daca nu vrei sa te duci astepta cateva zile poate trece.winking

| Terente7 a răspuns:

Posibil o infectie a sistemului excretor, du-te la doctor

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, cu siguranta nu. Niciodata lipsa de sex nu determina suferinte fizice (poate doar istericale la persoanele cu coeficient de inteligenta mai redus).

| tdy a răspuns:

Da de unde nici balari
Du-te la un doctor

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Vai ce mi-a fost dat sa citesc incredibil, nu se poate asa cevarolling on the floor.
Hai ca am ras binelaughing.