| Denny_Denissa_1997 a întrebat:

Am si eu o problema.Parintii mei ma obliga sa merg la cineva.Si eu nu vreau pentru ca in primul rand am teme de facut. laughing, si in al doilea rand,au niste copii super enervanti,care ma leaga cu o sfoara si ma lasa acolo. laughing)Si nu ii suport,deci,intrebare mea este : Cum pot sa ma imbolnavesc,rapid? Sa stau o zi in pat,va rog frumos ajutati-ma. Am auzit ca merge cu creta,sau cu pasta de dinti. Nu am mai incercat, Dau funda! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NoOneKnow a răspuns:

Creta merge, a incercat un coleg si a facut febra asa ca a fost lasat sa plece acasa. TOtusi sa nu incerci sa inghiti foarte multa.

| Denny_Denissa_1997 explică (pentru NoOneKnow):

Pai,mai am o intrebare thinking, in cat timp isi face efectul?

| NoOneKnow a răspuns (pentru Denny_Denissa_1997):

Pai intr-o ora, cam asa ceva.

6 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Termina cu prostiile si explica-le parintilor tai ce ti se intampla si ca nu vrei sa mergi acolo.Nu este cazul sa te sinucizi pentru asta.Fi mai matur!

| NoOneKnow a răspuns:

Creta merge, a incercat un coleg si a facut febra asa ca a fost lasat sa plece acasa. TOtusi sa nu incerci sa inghiti foarte multa. Ai incercat sa le explici parintilor tai situatia totusi? Adica sa le spui ca nu vrei sa mergi din ce cauze si la folosesti argumente?

Am incercat, dar ultima oara cand am fost lasata singura, mi-am ars mana, deci. laughing

Am incercat, dar ultima data cand am fost lasata singura, m-am ars la mana.Deci,stii care e problema. laughing