| Andrreachiriac a întrebat:

Buna am si eu o problema, pentru voi poate pare ceva stupid
in fine nu conteazahappy
Am 13 ani am 58 de kg si 1.60 si prieteni imi spun ca ar trebui sa mai slabesc
si asa vreau sa fac numai este o problema cum?thinking
Am cautat pe internet site´uri cu retete de slabit dar toate imi par foarte grelee si de aceea am nevoie de ajutor
va rog! ajutati-ma asta este id´ul meu dj.nikol

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Meli a răspuns:

Buna! Nicoleta. Pai iti voi da niste sfaturi!

- sa nu mananci carbohidrati cu fibre (asta inseamna sa nu mananci cartofi cu carne, paine cu carne)

- sa ai ore stabile la care sa mananci (stabileste-ti orarul pe care sa il poti mereu respecta)

- fructele nu se mananca dupa masa (poti manca grefe, portocale, kiwi si alte fructe de genul cam cu o ora inainte de masa, niciodata nu manca struguri sau banane)

- nu te increde in batoane energizante, de slabit

- nu manca dulciuri, chipsuri...

- nu manca cu 4 ore inainte de culcare

Eu am reusit cu aceste "sfaturi"! Sper sa te ajute! Mult succes!

8 răspunsuri:
| Oxanna a răspuns:

Pai ai doua modalitati: dieta, sau exercitii
daca vrei sa tii o dieta, incearca sa manaci o saptmana numai varza(supa de varza, salata de varza, orice cu varza si fara carne) sau sa tii dieta pe zile: LUNI: numai fructe MARTI: numai legume MIERCURI: numai fainoase(paste, taitei cu branza etc), JOI : numai lactate(daca bei lapte, cumpara cu procent scazut de grasime), VINERI: numai peste, SAMBATA: numai produse de patiserie, fara paine, si DUMINICA manaci ce vrei, dar nu in cantitati mari ca ti se face rau...
daca vrei sa faci sport, incearca sa iti mai iei 2-3 colege/prietene si sa fugiti circa 2-3 km pe zi, si neparat sa bai multa apa(pana la 3 l) succeshappy take care
XOXO

| friday a răspuns:

Uite cateva sfaturi ca sa slabesti fara sa ti se para greu si sa renunti la multe alimente.
1. Nu manca imediat ce ti se face foame.
2.Renunta la paine.
3.Mananca cat de des vrei, dar in cantitai mici.
4.Renunta la snacksuri, ciocolate si restul.
5.In locul dulciurilor, mai bine consumi fructe.
6.Bea multa apa!
Bafta happy

| Kqzu97 a răspuns:

Stiu ca e un raspunz stupid dar poate te ajuta:Eu saptamana asta am racit si de 2 zile nu mi-am fost foame deloc am mancat doar un fruct si apa, incearca sa racesti si poate asa slabesti si nici nu te doare stomacul:d

| Andrreachiriac explică:

Multumesc mult pentru sfaturihappy
Asa am sa fac! Si da stiu ca sunt cam mica sa tin cura de slabire
dar nu neparat trebuie cura de slabire si sport orice numai sa dau jos kg...

| baby_4423 a răspuns:

Si eu am 13 ani 58kg si 1. 66m nu mai manca seara si fa sport nu manca prajeli si mananca supa, bea mai multa apa

| Corinaa a răspuns:

Iti zic ca esti prea mica sa ti cura de slabire dar daca chiar crezi ca trebuie cel mai bine ar fi sa mananci cate mai multe ciorbite, sa bei multa apa si multe legume si fructe (mai putina paine)nu stiu daca vei slabi mult dar merge aceasta reteta. Daca ai 1. 60 ar trebui sa ai 50-52 maxim kg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-o la fuga.trening, si la alergat puiule.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia o drujba...si cioplestete `putin...winking