Pai asta este singu solutie ia-o si duo cat mai repede ca poate sa moara.Fai masaj usor sa vezi daca o doare si o iei usor sa nu o zdeuncini sa o pui in ceva si fugi cu ea la veterinar
Cauta pe google: veterinar non stop (la final adauga locatia ta) suna la numerele respective. Este de dus la veterinar nu o misca, nu o apasa, sa nu ii faci mai rau.
Fugi repede cu ea la cel mai apropiat cabinet veterinar. Daca ai spus ca respira foarte greu, si se misca corpul foarte greu, e posibil sa moara in cel mai rau caz
Tot trebuie dusă la veterinar.
Tu dacă te-ai lovi rău la cap iar în urma acestui accident jumătate de față ți-ar rămâne paralizată şi limba scoasă pe afară crezi că maică-ta şi taică-tău s-ar uita la tine şi şi-ar spune "lasa-l, meh, îi trece lui"?
Scuze ca raspundnu aici dar vin greu notificarile.Fai masaj la spate posibil sa ii fie de la coloana.Cand a dat cu capul sa i se fi deplasat ceva.Incearca si maseazo pe tot spatele si la picioare sa vezi daca simte si sa o duci la veterinar sa ii spui exact ce sa intamplat.Am avut o catelusa in care a dat masina adica a lovit-o in spate oarecum si a trebuit sa o tin asa o perioada de timp sa si-a luxat un picior si ia sarit o vertebra si o purtam in brate afara si in casa ca nu putea sa mearga pana s-a ridicat ea...La mine veterinaru nu a facut mare lucru dar tu poate ai noroc de unu bun
Desigur ca nu!
Dar totusi pana ajung la un veterinar as vrea sa imi mai ''alin '' putin din durere.
Da, se simte putin mai bine, am fost cu el la veterinar, acesta mi-a zis ca nu am de ce sa ma sperii deoarece a avut un atac de panica care a dus la paralize de moment, a zis ca in cateva zile o sa ii treaca.
i-a facut ceva calmante si mi-a mai dat niste pastilute care sa i le pun in apa. Marti mergem iarasi la control sper sa se faca bine si totodata sper ca doctorul sa isi faca treaba cum trebuie