| IceCream22 a întrebat:

Buna!happy Am si eu o problema:-s. Lunea asta, pe 15 august, mi-am scrantit mana, din cauza ca am tinut o geanta destul de grea pe degete, iar atunci mana mi-a scapat ...Luni si marti nu prea m-a durut. Dar de miercuri... a inceput sa ma doarea foarte rau incheietura palmei, mai ales cand ma sprijin pe mana sau vreau sa ridic ceva. Mentionez ca am dat cu Diclofenac gel, dar nimic, ma calma pe moment, iar apoi iar apareau durerile. Ce pot face? Credeti ca e vorba de o entorsa. Maine ma gandeam sa merg la doctor, dar daca pot face eu ceva.ar fi bine. Multumeschappy!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AdinaELA a răspuns:

Buna! De obicei, daca e ceva grav, primele semne apar imediat dupa momentul "accidentului". Daca nu ai mana umflata, nu e nimic grav. Poate e vorba de o contuzie.Incearca niste plasturi antireumatici-iti recomand cu mentol, nu cu ardei iute pentru ca ala pisca.Totusi,daca nu trece week-end-ul asta, mergi la medic.Cred ca iti va prescrie o alifie si niste antiinflamatoare, desi nu cred ca e cazul.Multa sanatate!