| Andrei4k33 a întrebat:

Am si eu o problemă si ma gandesc ca ati putea sa ma ma ajutați. De puțin timp intampin ceva, în momentul în care sunt la masă și vreau sa imi pun un pahar de apa sau ceva efectiv îmi tremura puțin mâna pe bidon, chestia asta a observat-o si tata și nu stiu de ce se întâmplă. Adică am 16 ani, nu am fumat niciodată, nu consum alcool des, decât o bere ocazional, nu consum droguri sau substanțe interzise. Chiar nu înțeleg care este cauza tremuratului?
Oare e de la faptul că mai sunt persoane in jur si ma intimidez sau cum?
Va multumesc pentru atenție

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Este de natură neurologică. Mergeți cu trimitere de la medicul de familie la un medic neurolog.
Sănătate!
Vorbesc în cunoștință de cauză.

| relian a răspuns:

Poate ai ceva carente in organism, mergi si fa ceva analize.

| anonimg a răspuns:

Dacă nu sunt carențe (lipsuri) de vitamine -asa cum a spus relian-, atunci este din pricina emoțiilor cum a zis CatalinGti. Când faci asta atunci când ești singur, se întâmplă la fel?
Ori poate să fie din ambele cazuri: și lipsa vitaminelor, și din pricina emoțiilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti antisocial cumva? poate sa fie asta cauza.
Iesi, ai prieteni? cum iti petreci timpul liber de regula?

| Tuca10 a răspuns:

Ai lipsa de vitamine, ai o alimentație foarte proasta. Asta mi s-a întâmplat și mie