Iti recomand sa te duci cand mai curand pentru ca daca te duci prea tarziu poti ramane paralizat.
Si bunica mea a fost operata de hernie de disc, nu vreau sa te sperii dar nu e o operatie usoara si e destul de dureroasa.ti-as recomanda sa cauti un kinetoterapeut bun si sa mai faci niste sedinte e imposibil sa nu de-a randament daca boala nu o ai de mult timp
Eu am fost operat de 2 ori pe coloana in zona cervicala... exact asa faceam si eu pana ce nu mi s-a spus ca am de ales intre paralizia membrelor sau operatie, din acel moment am mers cu ochii inchisi la operatie si acum sunt binemersi (ultima operatie am facut-o exact acum o luna de zile.
Chiar daca na esti din bucuresti te sfatuiesc sa vii la spitalul Bagdasar Arsenie pentru ca au o sectie dedicata numai operatiilor pe coloana si te va opera unul dintre cei mai buni neurchirurgi din europa, la sectia neurochirurgie 2 este sef de sectie dr Exergian si el te va opera.
Prima data trebuie sa te programezi la un cntrol unde trebuie sa ai un RMN recent si in functie de gravitate te programeaza la operatie.
Daca esti interesata si hotarata atunci cautama pe privat.
I-ti doresc numai bine!
Ai mai jos un site cu informatii despre Durerea Lombara.
http://www.topmedica.ro/blog/durere-de-spate-ce-sa-fac/.
Poti pune intrebari chiar pe site iar medicul iti va raspunde in scurt timp. Succes :)
Multumesc pentru raspuns-uri, am citit despre dr exergian si bune dar am citit si rele, sunt confuza nu stiu ce sa mai cred.
Robert_Valy_1969 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: