Sincer, v-ati panicat degeaba. E de inteles, sunteti la inceput, insa ar trebui sa va scoateti cat mai repede din cap asta. Daca tot ceea ce ai spus tu aici s-a respectat, si cred ca asa a fost, sansele ca iubita ta sa ramana insarcinata sunt 0. Chiar si daca ati fi facut neprotejat, sansele ar fi fost mici pentru ca trebuie respectate anumite conditii. Chiar daca tindem sa credem asta, sa stii ca o sarcina nu se formeaza asa, una-doua. O sa iti explice, probabil, corbulabrosu din punct de vedere stiintific, biologic. Acele simptome ale prietenei tale sunt din cu totul alte cauze. Lasati grijile deoparte si bucurati-va de relatia voastra.
Sansele sunt minuscule. Doar daca ati facut cine stie ce greseala si nu ati observat.
Cand fata o face prima data, poate avea schimbari hormonale care provoaca tot felul de simptome.
Parerea mea este sa stati linistiti. Asteptati sa ii vina menstruatia. Abia daca are o intarziere de 7-10 zile, sa faca un test de sarcina.
Dar asa cum am zis, probabilitatea unei sarcini in conditiile descrise este mult sub 1%.
Daca ai avut si prezervativ si ti-ai dat drumul afara...ce mai vrei!?
Poate ii vine ciclul si se simte rau...dar, nu e gravida!
Deeaandreea9156 întreabă: