Poate fi din cauza stresului si a nervilor. Incearca sa te calmezi si sa nu intrii in panica atunci cand ai aceste intepaturi pentru ca nu pare nimic grav.
Cu facultatea stiu cum e, dar inca nu e sesiune (nu stiu in ce domeniu studiezi, poate la tine e altfel) si poti invata lejer, cate putin in fiecare zi.
Ca sa te calmezi si sa te odihnesti mai bine iti recomand Passiflora, tinctura de valeriana, renunta la sucuri gen Cola, energizante, nopti petrecute in cluburi sau in fata calculatorului. Trebuie sa te odihnesti pentru ca dupa Craciun vine sesiunea si daca tu esti deja obosita, ce o sa mai faci atunci? Si in afara de asta, pot interveni destule probleme personale la care poti face fata mult mai bine daca esti fresh.
In alta ordine de idei, poti consulta un cardiolog si sa faci un ekg. Nu te costa nimic daca iei trimitere de la medicul de familie si esti asigurata medical.
Iti spun eu.stresul,si odihna sunt factorii care imbolnavesc inima.du-te la doctor, nu-i de gluma, mai ales daca itiamorteste mana, si ia-ti tensiunea.bafta!
Am sa urmez un program mai corect si strict. Fara zile nedormite si stres maxim din cauza facultatii! Daca nici asa nu merge, am sa merg la medic, nu e nimic grav, doar voiam niste sfaturi! Cred ca toti am avut asa ceva odata si odata...
User252426 întreabă: