Pai...spirtul ar fi bun pentru ca usuca fata, si curata si impuritatile..sau eventual te dai cu apa putina pe fata si te freci cu putin malai..scoat unele puncte negre mai mici.
dar in orice caz fa.ti o programare la un dermatalog o sa.ti spune el cum e mai bine
bafta :*:*
Asculta-ma,faci cea mai mare prostie daca te dai cu fond de ten peste cosuri.Nu e de mirare ca esti plina.Fondul de ten le infecteaza si le face mai mari si mai urate. Daca continui asa s-ar putea sa nu te mai recunosti mai tarziu.Mai bine ai apela la o crema pe baza de plante, de la o farmacie naturista, si sa ai fata curata si aerisita mereu. Daca te dai cu fond de ten nu lasi pielea sa respire, si astfel aparitia cosurilor e mai mare.Du-te la dermatolog, scoatele, pai aplica mereu o crema pentru fata.Asta e cel mai bun lucru pe care il poti face. Sper sa scapi de ele.Bafta
Freaca-ti fata cu malai.E o metoda babeasca dar e foarte buna! Si eu am aceeasi problema, am fost si la cosmetica, am folosit si produse speciale pentru. puncte negre dar cel mai bine functioneaza cu malai.E de prefart ca inainte sa iti cureti fata cu malai sa iti faci o baie cu abur pentru a deschide pori.Succeees:*!
Deeaandreea9156 întreabă: