De ce? Te marginalizează cineva din cauza asta? Cu siguranţă, cine vrea, găseşte lucrurile frumoase din tine, cele care compensează aspectul. În fiecare persoană se află lucruri frumoase şi în tine la fel. Trebuie să le vezi. Caută şi găseşte-le. Nu urî nici o părticică din tine. Eşti frumoasă în felul tău. >
BUnăă
păi ce vrei să ai sânii mai mari? sau cum?
Şi cu picioarele ce vrei să faci?
Nu, sanii sunt mari x_X, eu ii vreau mici, si picioarepe vreau sa le subtiez intr-un fel
Păi băieţiilor le plac sânii mari, nu ştiu, dacă stăm să ne gândim, sunt mulţi care nu sunt mulţumiţi de aspectul său, eu mă număr printre, dar nu putem schimba iar ce vrei să schimbi tu nu se poate
baftăă!
Fiecare ii frumos in felul lui, de ce nu incerci sa fi mai frumoasa inauntru decat in afara? eu sincer prefer o fata faina inauntru, nu in afara, ca frumusetea e trecatoare, la 30 ani nu o sa mai arati bine, o sa ai copii una alta.Lasal dracului de fizic in ziua de azi conteaza mai mult caracterul, poti fi grasa/slaba da daca ai carcater i pui la pamant pe toti. Pretena mea e slaba la maini si picioare dar are burta nu poate scapa de ea si nu se plange pentru ca o iubesc si unde e iubire adevarata e si intelegere.
Vrei sa arati precum aia din avatarul tau? iti trebuiesc sacrificii si mult mult sport si alergat, altfel ia-ti adio de la un corp frumos
Http://www.boobcritic.com/
aici vei gasi un site in care femeile care nu au incredere in corpul lor ( mai ales sani ) posteaza poze pentru a primi note. Priveste si ai sa vezi ca nu exista sani urati ci doar varietati al celor frumosi.
Bafta!
Fiecare cu ce i-a fost dat! unii chiar arata bine, altii au un caracter puternic, altii sunt foarte sociabili, altii ba...nu prea vezi personalitati care sa le stranga pe toate la un loc! concentreaza-te la ce esti buna, la ce stii sa faci, nu te uita dupa altele, ca nu vei putea fi ca ele niciodata(si daca ai reusi, nu cred ca ti-ar placea)!:*
Cea mai simpla metoda : uita-te pe net la femei mai dezavantajate( sa nu le zic urate), decat tine si vei invata repede sa te apreciezi asa cum esti!
Interiorul tau conteaza cel mai mult, iar cine te place, te va placea asa cum esti! NATURALA
Toti baietii sunt inebuniti dupa sanii mari si tu ii vrei mici mai bine sa ai decat sa nu ai. si ca sa iti subtiezi picioare poti sa faci exercitii, sa inoti sa mergi pe jos si multe altele.Incearca sa ai o alta atitudine si sa nu te mai simti complexata de lucruri marunte.
Buna:*
Orice fata esti frumoasa in felul ei, trebuie doar sa ai incredere in tine! Sunt sigura ca esti speciala!
Buna:*
Fiecare fata este frumoasa in felul ei! Ai incredere in tine si totul va fi bine! Sunt sigura ca esti speciala!