| Mairead a întrebat:

Buna!
Am si eu o problema, sunt in tratament cu Femoston pentru menstra.mai am cateva pastilute si trec la celelalte. dar am uitat intr-o seara sa iau o pastila desi le-am luat in continuare mi-a venit menstruatia.Intrebarea mea este le iau in continuare? sau intrerup pana se termina menstra si dupa iau alta folie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu le intrerupi, dar discuti imediat (luni dimineata) cu medicul care ti le-a prescris. Logic era sa o faci in primele 24 de ore de pastila uitata. Tratamentul asta este unul cu doza foarte mare de hormoni, o doza uitata poate declansa dezechilibre majore care sa-ti afecteze negativ multi ani de-acum inainte. Nu mai afce astfel de greseli, foloseste minim doua sisteme de atentionare pentru a nu-ti uita pilula (telefon plus ceas desteptator, de exemplu).

1 răspuns:
| Charai a răspuns:

Daca tratamentul ti-a fost prescris de un medic atunci nimeni in afara de el nu poate sa iti raspunda la intrebare. E un preparat pe baza de hormoni, asa ca trebuie sa le iei cu grija, doar la indicatia lui, pentru ca altfel pot aparea complicatii. Sfatul meu este sa suni la medic sau sa ii faci o vizita si sa il consulti in problema asta. Succes.