| Elena_6387 a întrebat:

Am si eu o problema.Sunt operata de apendicita cu laser de aproape 5 ani dar pe mine inca ma doare, imi vine sa vomit, ma doare piciorul drept, ametesc. E posibil sa am iar apendicita (din cate am auzit eu e posibil sa apara iar daca te operezi cu laser)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Draga Elena, nu crezi ca raspunsul unui om avizat si un control te va face sa te simti mult mai bine? nu te mai increde doar in ceia ce iti scrim aici, pentru ca nimeni dint-re noi nu suntem medici, cel putin eu nu, asa cum scrie si mai jos problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. O zi buna si sa aud de bine despre starea sanatatii talehappy

8 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Nu e posibil sa ai din nou apendicita pentru ca apendicele ti-a fost extirpat atunci.
Insa poate ai o problema cu ovarul sau trompa dreapta si ar trebui sa te vada un ginecolog. Dupa ce excluzi aceasta problema sa mergi si la un chirurg sa iti vada operatia facuta acum 5 ani.

| BGDs a răspuns:

Acel "laser" de care zici tu e de fapt laparoscopul (cauta pe net informatii despre el). Daca ti-a scos apendicele nu ai cum sa mai faci apendicita. Inseamna ca ai altceva. Du-te la doctor ca nu iti poate spune nimeni de aici.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-am mai auzit asa ceva, dupa ce ti-a scos apendicele nu cred ca mai poti face apendicita. Poate sa fie altceva, asa ca du-te la un control medical. Sanatate si numai bine!

| dentartes a răspuns:

Da asa este, daca te operezi cu leser asta nu inseamna ca apendicele n-o sa se mai inflameze. mergi la doctor

| ioska a răspuns:

Se poate sa ai o colectie de lichid care a declansat o inflamatie.
apendicita nu poti avea deoarece apendicele tau de vreo 5 ani ii ars undeva

| Paprik a răspuns:

Daca nu iti scoate apendicele este posibil sa apara iar.

| MrsPink a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la doctor

| AndreiIulian a răspuns:

DIn cate stiu eu, odata ce ai scos apendicul, nu mai poti face.
Poate fi o complicatie. Incerca sa consulti un medic de specialitate.