Draga Elena, nu crezi ca raspunsul unui om avizat si un control te va face sa te simti mult mai bine? nu te mai increde doar in ceia ce iti scrim aici, pentru ca nimeni dint-re noi nu suntem medici, cel putin eu nu, asa cum scrie si mai jos problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. O zi buna si sa aud de bine despre starea sanatatii tale
Nu e posibil sa ai din nou apendicita pentru ca apendicele ti-a fost extirpat atunci.
Insa poate ai o problema cu ovarul sau trompa dreapta si ar trebui sa te vada un ginecolog. Dupa ce excluzi aceasta problema sa mergi si la un chirurg sa iti vada operatia facuta acum 5 ani.
Acel "laser" de care zici tu e de fapt laparoscopul (cauta pe net informatii despre el). Daca ti-a scos apendicele nu ai cum sa mai faci apendicita. Inseamna ca ai altceva. Du-te la doctor ca nu iti poate spune nimeni de aici.
N-am mai auzit asa ceva, dupa ce ti-a scos apendicele nu cred ca mai poti face apendicita. Poate sa fie altceva, asa ca du-te la un control medical. Sanatate si numai bine!
Da asa este, daca te operezi cu leser asta nu inseamna ca apendicele n-o sa se mai inflameze. mergi la doctor
Se poate sa ai o colectie de lichid care a declansat o inflamatie.
apendicita nu poti avea deoarece apendicele tau de vreo 5 ani ii ars undeva
DIn cate stiu eu, odata ce ai scos apendicul, nu mai poti face.
Poate fi o complicatie. Incerca sa consulti un medic de specialitate.
cosmin23a întreabă:
dobrin1019 întreabă: