| Elena_6192 a întrebat:

Buna am si eu o problema.Trebuia sa-mi vina menstruatia pe data de 25.09.2010 si nici acum dupa 2 saptamana nu mi-a venit. Vreau sa mentionez ca in aug anul acesta mi-a venit pentru prima oara si nu am intretinut relatii sexuale.Atat de mult poate dura o dereglare? Ms

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| stick a răspuns:

Daca esti la inceput, cred ca ai aprox. 12-13 ani si la varsta asta ciclul mentrual coincide cu pubertatea, cu alte cuvinde sunt acele dereglari hormonale absolut inevitabile, numai ca la unele fete se manifesta intr-un fel, la altele altfel, deci...stai fara grija, e posibil sa ai o perioada mai indelungata (cam1-2 saptamani) iar dupa ce trece e posibil sa nu mai vina ciclul menstrual cateva luni, e absolut normal la inceput, Succes in vatahappy

| apotoix a răspuns:

Daca esti la inceput poate dura mai mult pana ti se regleaza dar daca iti mai intarzie mult fa o vizita la ginecolog doar asa ca sa te informezi despre cum reactioneaza corpul tau cand esti la menstruatie

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O dereglare poate dura de la o lună la câțiva ani!
Consumă ceai de crețișoară, este stimulent hormonal natural are ajută la reglarea menstrei.
Pa, pa.

| Eu_8005 a răspuns:

Wow si mie trebuia sa-mi vina pe 25 si pina acum nu mi-a venitsad. nu stiu nici eu de ce nu vinesad