| doinita_2974 a întrebat:

am si eu o probleme, de ceva timp ma doare foarte rau spatele,, mai eczact an partea stanga, sub coaste iar durerea se manifesta cu o usturime la atingere si durere persistenta si ma doare si an fata si din cand an cand durerea se muta si pe partea dreapta am luat niste pastile, alifi dar de geaba ere doar de moment ce trebui sa fac si daca stie cineva sa imi zica de ce sufar

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kareina a răspuns:

Cred ca cel bai sigur iti vor spune medicii ce ai de facut! Nu o lua pe bajbaite! Poate sa te doara din f multe motive:spatele poate sa te doara, de exemplu:ca ai racit, sau din cauza rinichilor sau din cauza intestinelor, toate acestea pot da reflexe unde nu te astepti si de aceea iti trebuie un control medical sa nu se complice totul daca mai stai mult si lasa alifiile ca alea sunt bune dar nu pentru asa ceva.Iti doresc mult bine!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și la medic de ce nu mergi pentru imagistică, analize de sânge, etc?
Pa, pa.

| Lady.Love a răspuns:

Incearca sa faci un control la rinichi si la coloana. Durera poate sa radieze de la o afectiune din sfera asta sau poate sa fie un junghi sau zona zoster.
Sper ca te-am putut ajuta!

| AWonderfulDay a răspuns:

Nu`s doctor insa iti recomand sa te duci la unul big grin
poate te-ai lovit si nu ti-a dat seama si uite ce ti s-a intamplat.