Întrebare recomandată | pink_2313 a întrebat:

am si eu o rugaminte la voi cine poate s ma ajute si pe mine. iubitul meu are pietre la rinichi, am fost la spital cu el si i-a dat niste medicamente dar tot are dureri, i.am dat si ceai de pufulita si tot degeaba. spuneti-mi si mie care stiti va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| FrumoasaTa a răspuns:

Doctorul e solutia

| Smileygirl23 a răspuns:

Pietrele la rinichi sunt dureroase si e normal ca tratamentul sa nu isi faca efectul peste noapte. Durerea este provocata de pietrele/bucatile de pietre care se antreneaza pe traiectul ureteral pentru a fi eliminate. deci...rabdarehappy

| eaglewatch01 a răspuns:

Pietrele la rinichi nu se elimina asa usor. Daca ia tratamentul prescris, o sa fie bine, dar dureaza, in functie de volumul pietrelor si vechimea bolii.Rabdare si calmante. Spun din proprie experienta.

| abcabcabc a răspuns:

Un pahar( 300ml ) de bere pe zi va dizolva piatra, daca nu merge trebuie sa mearga la doctor, o si daca atunci cand va urina va avea dureri inseamna ca se vindeca si elimina bucati din piatra

| Anonymous56 a răspuns:

Hei! Du-l sa il vada un doctor.zic eu!