| AdrianoVV a întrebat:

Buna am si ieu o probllema...nu prea pot dormi noapte adica nu pot sa adorm tot atipesc cate 2-3 minute si ma trezesc si cand atipesc tot visez ca ma umileste cineva ce ar putea fi? funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BlackDarkAngel a răspuns:

Fa-ti un dus inainte de culcare, nu manca dupa ora 7 seara, nu te mai gandi la nimic si daca ai griji sau responsabilitati la scoala, acasa etc lasa toate astea deoparte, fiinda te streseaza! Pune-ti inainte de a te pune in pat, o comprese rece care iti va lua temperatura corpului, daca esti prea tensionat (Pe frunte)///dar nu mereu ca poti sa faci meningita. O data la 4 zile.

3 răspunsuri:
| drakesang1 a răspuns:

Un raspuns ar fi iti e frica de ce va anume gandeste-te mult la asta

a-l doilea raspuns ar fi fa o baie calda dupa bea un pahar cu lapte (fara zahar) si culcate cu minim 24 grade celsius in camera sper ca te-am ajutat

| XatomisX a răspuns:

Cred ca tu te culci la 10 si de aia nu prea ai cum sa adormi atunci culaca-te la 1 sa vezi ca iti ia 2 minute sa adormi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune o bere la bord sa vezi ce dormi rolling on the floor

numa nu prea multa ca intri drecu in spital si te am pe constiiinta rolling on the floor