Acuma sincer, daca tie iti pasa atat de mult de tine incat stii ca ai ceva cu F dar nu stii ce, de ce te astepti sa-i pese altcuiva mai mult? Nu zic ca a facut bine doctorita, dar probabil ca comportamentul ei are mare legatura cu comportamentul tau. Si cand vezi pacienti carora nu le pasa, ca au doar pretentii, dar nu se intereseaza despre ei si bolile lor, ti se cam scarbeste si ii lasi in plata Domnului. Cauta-ti alt medic, care sa te trateze bine, dar ai mare grija si la comportamentul tau. E normal sa stii toate analizele anormale care ti-au iesit de-a lungul vietii, corect si cu termeni exacti. Nu e asa de geu, nu-ti ia mai mult de jumatate de ora sa inveti exact ce spune buletinul de analize.
Daca in urma analizelor ai deja confirmat agentul patogen generator al mancarimii respective, poti apela la parerea altui medic ginecolog, pentru recomandare de tratament.
Cu durerile din timpul actului sexual este o alta problema... tot ginecologica, pentru care ar trebui sa faci o ecografie pelvina, unde se va stabili ce anume iti genereaza durerile(ovarele, sau alte probleme).
Infectia vaginala nu poate genera dureri...
Sanatate.
Vorbeste cu un medic ginecolog IN maternitate(apelezi la madicul de garda cand este mai liber), unde iidai cat consideri tu si te va lua in seama iar daca este nevoie te internezi pentru analize si tratament gratuit. Oalta varianta ar fi sa-ti iei bon in policlinica sa astepti la rand pentru o consultatie gratuita.
Imi pare f rau pentru tine ce escroci de medici is in tara asta wsm wsm... pai... eu zic sa astepti si sa mergi la aialalta... si o sa vezi acolo.incerca sa ii zici ca nu te simmti bine. vb cu ea ff deschis...sau ma rog. cred ca nu te-am prea ajutat... sry...
Bună.
Ce te miră reacția unei medic și al unei asistente? Tipic lor, numai ei pot să se comporte așa de indiferenți, superficiali, neștiutori, etc.
Astfel de doctori a băgat-o în pământ și pe mama mea care iau ieșit analizele bune și pe 15. 11. 2009 am înmormântat-o! De asta ce mai zici?
Un tratament orientativ: Tamtum Rosa (te speli seara), Nizoral (pastile și unguent aplici local extern), Matronidazol (pastile), Macmiror (ovule care le introduci în vagin profund seara după ce te-ai spălat cu Tamtum Rosa) și un antibiotic Doxacilină (1 tabletă la 6 ore).
În timpul tratamentului este interzis cu desăvârșire raporturile sexuale.
Partenerul trebuie și el tratat cu spălături cu Tamtum Rosa și Nizoral unguent (aplică local extern). Toate astea pentru a preveni recidiva.
Trebuie să faci acest tratament minim 5 zile consecutiv ajungându-se chiar la 7 respectiv 10 zile.
Un ecograf intravaginal, testul Babeș Papanicolua, recoltare de secreție pe lamă sterilă. Cere aceste investigații, este dreptul tău, nu aștepta la ei să te trateze, vezi bine cum te respectă.
Multă sănătate.
Ăștia sunt doctorii, mari proști care te duce încet și sigur la pieire.
Pa, pa.
Iti multumesc foarte mult pentru mesajul tau. si tratament... il voi incerca... si regret nespus moartea mamei tale... si bunica mea a patit cam acelasi lucru... si de atunci mereu m-am temut sa ma imbolnavesc ca cu greu gasesti pe cineva sa te tratezeze... iti multumesc mult inca o data.
Daca nu mi-ar fi pasat nu as fi mers la doctor nu crezi? Am spus ca nu am retinut numele analizei pentru ca doctorita l-a scris pe un biletel si cand am mers la laborator cu secretia, biletelul l-a luat asistenta de acolo si gata... si logic ca doctorita stie ce analiza am facut pentru ca ea mi-a spus ce sa fac... ea m-a trimis... iar pe rezultatul analizei scria doar candida negativ... atat... si cand am mers cu rezultatul mi s-a spus sa ma spal cu bicarbonat... intr=adevar un mare ajutor...