| Nextone a întrebat:

Am sindromul ovarelor polichistice.Am fost la medic si mi-a dat tratament cu Melleva35 timp de 3 luni.Am inceput sa le iau de 3 zile si inca din prima zi de administrare mi-au aparut pe piele blande.Ma mananca si folosesc crema mentolata pentru a le calma.Am mai avut astfel de probleme si inainte sa iau medicamentele acestea dar, nu am luat in seama gandindu-ma ca poate fi de la vreo mancare,cum, de altfel ma gandesc si acum.Am consumat multi castraveti murati si usturoi in ultimele 3-4 zile.
Ati avut astfel de probleme de la anticonceptionale? sau de la mancare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| trisha88 a răspuns:

E posibil sa fie o alergie ar fi bine sa mergi la doctor crema cea mentolata rezolva pe moment problema dar nu e de ajuns, cred ca ar trebui sa vorbesti si cu ginecologul sa-ti schimbe tratamentul e periculos sa iei medicamente la care esti alergica.

| ElenaSA a răspuns:

Da, poate esti alergica la vreo substanta din compozitie.Nu insista ca te umpli de bube.Si eu am patit asa de la un medicament; mi s-a cojit toata fata.Mergi la medic sa ti-l inlocuiasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur esti alergica la ceva din acel medicament! Du-te inapoi si spune-i sa ti-l schimbe! Fara rusine, asta e meseria lui!