Sinuzita ta banuiesc ca e una frontala, bineinteles ca trebuie sa elimini toate secretiile in plus trebuie sa urmezi tratament:antibioterapie[sa iei antibiotic] combinat cu un antiinflamator si un mucolitic.Naturist eu m-am simtit foarte bine dupa ce am facut inhalatii dintr-o solutie facuta din 2-3 linguri de sare grunjoasa amestecate cu o cana de ceai de musetel cald.Repeti operatia de 2-3 ori pe fiecare nara timp de 4-5 zile.Sa fii atenta ca e destul de dureroasa inhalarea aceasta dar face foarte bine.Succes!
Tziash recomanda sa te duci la niste proceduri...am fost si eu in situatzia ta,,, stiu cum e,,,
Bună.
Cere la farmacie inhalant, te ajută la toaletarea narinelor, căilor respiratorii superioare.
Pa, pa.
Te rog, mergi la ORL, trebuie sa te consulte un medic.
Maine sa te duci, eu din decembrie am sinuzita, la inceput nu am mers la medicul de la ORL si acum cand am ajuns la medic, in doua saptamani am cheltuit 250 de lei, iar din decembrie, nici nu mai stiu cati banii am cheltuit, picaturi de nas cumparam din doua in doua zile, antibiotice, antiinflamatoare, banii multi. Am eliminat puroiul dar acum am facut radiografie si am inflamatie si sunt inca sub tratament.
Trebuie sa pui picaturi in nas, sa sufli nasul des, sa elimini puroiul.
Dar, mergi la medicul de la ORL, el iti va spune sigur ce sa faci.
Acum este foarte frig, se poate agrava, durerile de cap vor fi mai intense, poti raci chiar daca esti sub tratament.Este bine sa eviti sa mai stai prin frig. Protejeaza-te: haine groase, caciula pe cap, fular la gura.
SANATATE.
Repet, nasul trebuie desfundat cu picaturi de nas, trebuie sa elimini puroiul, trebuie sa-ti sufli nasul cat mai des fara sa-l fortezi. Puroiul trebuie eliminat, altfel va trebui sa faci punctii si sunt dureroase.
ANIRIiriANIRI întreabă: