| IlieAlin a întrebat:

Bună, am slăbit cam mult și foarte repede.Acum pun repede pe mine când mananc jumătate din cat mâncam înainte. Ce sa fac să mă mențin în formă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Daca te apuci de o dieta, e bine sa o duci pana la capat.
poti face sport pentru intretinere, sala, etc... miscare in general.
bafta

| 32nelenya a răspuns:

Interesant ca la mine a fost tocmai invers am slabit mult in perioada foarte scurta iar apoi timp de 10 ani nu m-am ingrasat nici macar 1kg! ca sa te mentii in forma trebuie sa faci cat mai multa miscare sport, dans etc! nu manca dupa ora 18. bea multe lichide (apa plata, ceaiuri si sucuri naturale ) nimic cu gaz. iar cel mai indicat ceai este ceaiul verde care e f bun pentru ca arde grasimile! bafta!

| Tweetymrrr a răspuns:

Este o problema bine cunoscuta.
Cand tii o cura de slabire in ritm "alert" asa se intampla. Trebuie sa ai foarte mare grija; de la o cura din aceasta te poti ingrasa foarte mult. O cunostinat de-a mea a tinut uan din acestae :a slabit 10 kg in total. dar s-a ingrasat aproape 17 de atunci. Trebuie sa te emnti in forma, sa nu stai nemancat. Mesele sa fie putine si dese nu 1, 2 mari si sa te saturiwinking
Altceva nu stiu ce sa-ti recomand thinking

| CDelia a răspuns:

Danseaza/miscate cat mai mult.

| zizi000 a răspuns:

Probabil pui pe tine pentru ca ai renuntat imediat la dieta. Nu e bine! Cand tii o dieta 1 saptamana si dupa mananci ca inainte de dieta vei pune la loc si poate chiar mai mult. Incearca sa reduci din dulciuri si mancare nesanatoasa. Si fa mult sport!happy

| ERMO a răspuns:

Multe exercitii fizice.De obicei in timp ce slabesti trebuie sa pui si masa musculara altfel degaba ai slabit. Daca nu suporti sa faci abdomene sau flotari acasa, du-te la sala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putina atentie la alimentatie combinata cu putina miscare te va ajuta sa-ti mentii silueta. Elimina pe cat posibil din alimentatie produsele fast-food, mezelurile si alte preparate, dulciurile, chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa, in special, aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Din punct de vedere al activitatii fizice, alearga zilnic aproximativ 20 de minute cu viteza medie.