| ColorfulRainbow a întrebat:

Am slabit cam tare si acum nu am forme.
Ce sa fac? Mananc mai mult si continui cu sportul?
Am auzit ca alergatul mi-ar da forme frumoase...sau m-ar slabi si mai tare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Nu mai alerga! o sa ajungi piele si os.stiu cum e sa-ti pierzi formele, trec si eu prin asta.mananca mai mult, ia vitamine si fa foarte putin sport.asa o sa devii ce ai fost.bafta

| alin334 a răspuns:

Fetele slabe sunt mai frumoaseblushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele. poti sa te plimbi caci mersul face picioare frumoase iar formele le capati pe parcurs.

| Bєshka a răspuns:

Imi poti spune si mie terog cum ai slabit?big grin

Răspuns utilizator avertizat
| AdyP20 a răspuns:

Incearca ceva fitness. Alergatul numai slabeste. Daca vrei sa-ti tonifiezi corpul, sa-ti dai ceva forme du-te la o sala. Nu te teme nu vei "face muschi" cum se tem majoritatea fetelor.

| Alextusent a răspuns:

Am auzit ca daca manaci marar iti cresc sanii

| ifonly94 a răspuns:

Daca iti doresti forme, trebuie sa mai pui cateva kg inapoi.
Fitness-ul e foarte bun sau alergatul, desigur, antreneaza foarte bine muschii principali ai corpului. Daca vrei rezultate foarte bune, opteaza pentru sala zilnic sau 3-4 sedinte pe saptamana...si sa nu uit de haltere, ele antreneaza muschii foarte bine, eu cand faceam haltere(2 kg) aveam febra musculara cam 4-5 zile. Take care>big grin