Slabirea brusca e semn de boala. Mergi cu mama ta la medicul de familie si spune-i ce s-a intamplat. Iti va da sa faci o serie de analize pentru a descoperii care este cauza
Endocrinologul te poate ajuta. Ti.as putea zice si eu cateva boli cu aceste simptome dar mai imi trebuie cel putin 1 simptom in plus ca sa imi dau cu parerea. Dar sesmana a boala endocrina. Ai depigmentatii pe maini sau pe corp? Ce inaltime ai? Cum arata ochii? Sunt ok sau mai bulbucați? Sa iti dea medicul de familie un consult si o trimitere la un endocrinolog sau la cine crede el.
Buna! M-am confruntat si eu cu aceasta problema.Am slabit 10 kg in decurs de cateva luni bune fara sa fac nimic.Intr-adevar,mi s-a reduc pofta de mancare.Mi-am facut analizele si sunt bune.Eu zic ca e din cauza faptului ca ne stresam, fiecare trece printr-o perioada de slabire brusca la un moment dat, este o etapa din viata noastra dar totusi un set de analize nu ti-ar strica.Toate cele bune
Am 12 ani, am 1, 55 înălțime iar ca greutate ultima data înainte sa slăbesc aveam 50 de kilograme. Fiind inalta nu paream grasa.
Sport fac doar vara, mici plimbari cu bicicleta. la doctora de familie am fost nu mi-a spus nimic doar sesizarea ei ca am slabit