| IonelaIonela2019 a întrebat:

Am stari de greață care se întind pe tot parcursul zilei, durează de o săptămână și eu sunt despărțită de 2 saptamani. Cam dupa jumătatea actului sexual puneam prezervativul, menstruatia mea nu e deloc regulată, nu prea vine, așa că nu stiu cand imi întârzie si cand nu. Am făcut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ. Sunt sanse totusi să fie o sarcina sau greturile provin din altă cauză? Dacă se mențin, vreau sa repet testul peste câteva zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

"Cam dupa jumătatea actului sexual puneam prezervativul" m-a dat pe spate. Cind mergi undeva cu masina, pui centura de siguranta dupa jumatatea drumului sau doar in prima jumatate si o dai jos cand mai ai ~1/2 din distanta pana la destinatie? On-topic: posibil sa fii gravida, repeta testul peste 2-3 saptamini.

| gemeni6226 a răspuns:

Repeta-o chiar azi si daca iese negativ du-te la medic.

| Legion7X a răspuns:

Ce ne spui nouă de prostiile tale, mergi la medic sau învață cum să te trântești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IonelaIonela. Ai grija ce faci. Noi nu suntem specializați în ginecologie. Te poate consulta un senior care are această specializare, și astfel scapi de grija asta.

| aimullah123 a răspuns:

Nu are treaba cu sarcina. Nu esti insarcinata. Daca testul a iesit negativ.
Greata, ameteli, tremurat, lipsa poftei de mancare sunt simptome care pot sa apara si intr-o afectiune psihica cum ar fi anxietatea. M-am gandit la anxietate si pentru ca vad ca iti tot faci griji sa nu fii gravida.

| Teo29 a răspuns:

Puneti de la inceput prezervativul corect.